Tjo

2011-03-31 @ 20:29:46
Tjeeenare:D
Det gick super att hoppa, i början så var hon lite seg och skyggade för hinderstöden och pappa, allt var superläskigt!
Sen när vi kom igång så vägrade hon inte på ett enda hinder och hon var framåt och duktig, så vi körde inte sååå hårt med henne. Nu håller jag på och ritar en häst, för jag har bytt plats i skolan till längst bak med ritarkungen...
Nu måste jag dra tjoo

Hoppning

2011-03-31 @ 16:30:22
Tjenare, sorry för att jag i nte bloggade när jag kom hem, men bamse var här och honom måååste man ju bara leka med, önskar att pappa kommer ngn gång så jag kan åka och borsta en lerig nelly, måste hinna hoppa kl 6 hoppas vi hinner!
I love you Nelly, so mutch<3

Startlistan

2011-03-31 @ 07:16:45
Jag har ännu inte kommit upp på startlistan hos lurbo :(
Idag ska man hoppa, och jag får kanske fortsätta rida för Maria :)

Nu

2011-03-30 @ 20:46:27
Nu har jag gjort video och varit ute o hoppat hinder med min kära granne Julia! :)
Det blev en massabilder och jag har tillochmed hunnit med att duscha.
Nu är det snart vår, det känns verkligen så, men det  kan bero på att det är en vårmånad.
Det krånglade när jag skulle lägga upp videon på Yt så det gör jag sen och ställer in som tidsinställt inlägg, jag vet hut man sätter in filmer, men när jag gör det så laggar det så jag behöver HJÄLP!
Imorron ska ja rida :)

hello

2011-03-30 @ 20:21:04

tja!

idag har vi haft idrott vi fick göra typ cirkus saker x) men det var super kul ;D idag va idaP i skolan till 2 för hon åkte till bergvreten skolan och hälsade på för hon ska flåtyta och då sk aahon byta skola :'( kommer sakna henne så enormt mycket men får va med henne på helgerna ist ;) . idag ringde mamma till vetrenären men mamma sökte nån som hette ? men hon va inte där så hon ska ringa i morronbitti så då ska vi väl åka med henne dit.
jag tror att kitty har sträkt sig för ibörjan små små haltar hon men sen när man har skrittat henne i cirka 2-4 min då blir hon som normal men det tror ju jag men jag e ju inte en vetrenär  direkt x) men jag hoppas dt inte e något allvarligt som jag inte tror men vi får väl se när vi har varit där och då skriver jag va det va :)





Eftermiddagen

2011-03-30 @ 15:57:32
Okej, hej!
Idag så har det vart najjs för vi hade hemkunskap och vi bakade Pizza :)
Jag, Rahel, Alice och Nor (Ellinor) var i en grupp. Alice och ellinor fick skära skinka (som vi skulle ha på pizzadegen) och göra pizzasallad! Salladen blev supergo, och pizzan med. Jag och Rahel gjorde degen och knådade och hällde i ingredienser, jag lyckades också ha av skaftet på ett decilitermått Smörtiga jag vettni.
Sen i klassrummet så fick jag bli den ända tjejen som får sitta breve någon annan tjej då samuel (som jag satt breve innan) är vääääääldigt störig, så då får jag sitta breve Nor ist :D
Nej nu ska jag göra min matteläxa. Ni kan få se film på det om ni vill :)
Mohahahahahhaahah jag ska göra den mest bästaste matteläxfilen xD
Sen ska ni få se andra random filmer också, MINST 10 st random filmer kmr det att bli! :)

Onsdag

2011-03-30 @ 07:10:54
hehe, idag är det onsdag och Hemkunskap för oss :)
Idag tar alba nelly och jag hoppas att det går super annars smäller jag till henne ;) Nejdå!
Skolan kommer väl vara helt okej, måste hålla mig borta från vissa personer bara (som vanligt)
Igår i stallet så var mamma och longerade juvas (i grimma eftersom att han har opererats och tränset sidostycket sittter precis där det är sytt). Då började jag och Jessica snacka jättemycket om allt mellan himmel och jord sen så snackade jag och Amanda. Hon berättade om sin förra ponny Rina, det var ett snällt sto som man kunde göra allt med. Sen bestämde vi att hon skulle ha en ridlektion med mig på fredag eller lördag. Amanda är verkligen duktig!
När man kommer hem idag blir det stooor update, har inte hunnit dom senaste dagarna, tur att det finns tidsinställda inlägg! :D

outfit :)

2011-03-29 @ 21:22:43

hej nu kommer lite outfitar ;)


















är var nåra outfitar som jag har gjort ;)






hej.

2011-03-29 @ 20:41:52
Idag har jag vart i stallet, igår också, det har båda dagarna gått toppen att rida! :)
Förlåt att jag inte har bloggat men det har blivit lite strul o nu måste jag göra läxan därför skriver jag inte så mycket utan ni får bilder från igår!
Efter ridpasset
En glad ponny i stallet
Jag gick ut och fotade^^
Inte så bra ljus, men söt ponni
aaaah :-)
Jaa, det blev en hel del bilder

Hur min ridkarriär började

2011-03-29 @ 12:00:00
Jaa, när jag var jätteliten och red på knatteridning på Enköpings RK Åkerby så red mamma en häst som hette Tex, alltså Kex i mina öron. Det var en ponny som hette Volvo på ridskolan då som jag red i princip varje gång, han var en jättevit skimmelvalack, b-ponny tror jag. (Vissa säger att han lever nu men vettefan) han var iallafall jättesuperduper seg om man inte hade ben, som jag inte hade då. Senare så fick jag börja rida "riktiga" lektioner istället för att rida knatteridning då man fick en ledare. Den första hästen jag red på en "riktig" lektion var en häst som kom från storbritannien (? , han kom iaf från ett land där dom snacka engelska) - Ted. Han var en mörkbrun häst b eller c-ponny som var en busig och mullig krumelur. Sen så red man väl där och det var mysigt, sen kom vi till mitt första ridläger. Jag fick hästen Happy Boy som då blev min BÄSTA vän och min favorithäst på hela ridskolan. Vi hade jätteroligt på lägret och jag vann på avslutningstävlingen, jag kom delad etta med en annan tjej (kommer inte ihåg vem). Jag tror att det va på det första ridlägret jag hade Matilda Hedlin som ledare, men jag kommer inte riktigt ihåg. Jag red olika hästar och på loven så hade dom "ridfritids" då man fick rida och äta lunch. Det var dom bästa dagarna i mitt lilla liv! Sen så kom vi till ridläger nummer två jag fick Maniana som då var en av dom bästa hästarna i hela världen! Det var bara ridläger så en dag så skulle vi åka ut till våran egna stora häst som vi hade köpt från åkerby. Hon var sjuk och samma dag så avlivades hon, jag kan minnas hur förvirrad jag var när farmor och farfar kom och hämtade mig istället för mamma och pappa, men dom hade sorg. Nästa dag åkte jag till ridlägret som vanligt, jag hade roligt men det satt ju såklart därbak i huvudet, Indra levde inte lägre... Dom sämsta dagarna i mitt liv utbröt och jag mådde extremt dåligt. Jag fortsatte rida och jag blev duktigare och duktigare. En sommar när jag kom tillbaka till ridskolan så hade rätt många hästar försvunnit, eller det var iallafall då jag la märke till det. Happy Boy Var avlivad detsamma Ted och många flera, vissa var även pensionerade. Sen efter ett tag så startade jag min första tävling, det var år 2009 på Fideli. Första gången på dinner jumpen så var vi felfria, sen så vägrade vi ut oss och jag fick väldigt dåligt självförtroende. Sen så kom vi till sommaren 2010 den bästa sommaren i mitt liv, jag hänger med min kompis Charlotte till Karlshem och där lär jag mig jättemycket, jag lär mig att få dom flesta hästar i form och på hösten så kommer Nelly till oss.Jag slutar också på ridskola. Nu har snart 6 månader gått och jag har lärt mig en MASSA! Jag är jättenöjd med min utväckling men jag måste bättra på i hoppningen! Så gick det alltså det hela till.
Alla är ju nybörjare någon gång!
Första tävlingen'
En av mina kompisar på ridskolan - Emma och hästen som hon skulle tävla Barney
Maniana som jag hade det andra ridlägret
Farino, en häst som var min favoritponny på ridskolan ett tag.
Jag och Farino

godmorgon!

2011-03-29 @ 07:35:11
hejsan!

idag ska jag till skolan men sluter e halvtimme tidigare för mamma kommer och hämtar oss och då ska vi åka till tadnläkaren med linn och efter det så ska mamma köpa en västa men då sa mamma idår då kan vi ju shoppa idag istället för lördag :D så då ska vi in på billiga nisses kanske hööks m.m. men da i skolan har vi idrott och då har vi cirkus nånting x) så då kmmer vi få göra så lite som vi vill :D. men ida ska mamma rina till strömshoms djurklinik :) så då ska vi väl men kitty dit snart som möjligt :) ha det så bra :)





Dagens idag

2011-03-28 @ 21:02:49
Okej skolan idag sööööööööööööööööööög ...........
....
.
.
.
.
.
................................
Det gick väl okej att rida men jag skriver kanske imorn, nu mår jag SKIT

orkar inte mer :'(

2011-03-28 @ 19:56:47

hej!
fick pricis reda på att kitty ska in på klinik
orkar inte skriva mer sorry :(



ska jag lägga ut outfitar?

2011-03-28 @ 14:55:52

hej ska jag lägga ut outfitar för jag har gjort 10-20 st xD?????




Hur jag och Isabelle träffades

2011-03-28 @ 13:40:00
Jo det är ju så att både jag och Isabelle bor i enköpings kommun så vi är inte så långt ifrån varandra men såhär började det:
Nicole började i våran klass eftersom att dom flyttade från fjärdhundra så hon har gått i samma klass som Isabelle.
Isabelle och Nicole var väldigt mycket med varandra och Nicole pratade hela tiden om en liten tjej som hette "Issah"
Så la jag till Isabelle på bilddagboken och i början så började vi snacka om hästarna och vi kommentarade bara varandras bilder med typ "fint" "fina" "söta" och sådant. Sen så hade vi en teateruppvisning på Joar både fjärdhundra och Hummelsta så då träffades vi - eller vi såg varandra! Sen började vi skriva på PM på bilddagboken och så började vi göra hjärtan, vi berättade små hemlisar för varandra och vi gjorde en massa hjärtan efter varje ord<333333333333333333333333333333 Hahah sen så gav vi varandra våra mobilnummer och vi började snacka på rasterna och hemma på msn och ringa varandra heeela tiden xD Nu har vi fått en uppfattning om varandras familjer och hästar djur osv! Jag tror ändå att jag vet mer om isabelles familj - Kitty gösta Linn Mamma Annika (?) o pappa- än vad hon vet om min familj :) Vi har ännu inte varit hemma hos varandra men det är inte långt borta, Kitty har ju haft hovböld och vi har haft extremt mycket att göra hemma hos mig så att vem vet? :)
Älskar dejj Isabelle Fredriksson♥

GoodMorningxD

2011-03-28 @ 07:05:00
Hejsan allesammans. Jag har tidsinställda inlägg till idag och på tisdag men det kommer (förhoppningsvis) till på onsdag och torsdag.
Idag är det vanlig tråkig skoldag, men imorgon får vi reda på om vi får vara med i talangjakten eller inte :)
Man får iallafall träffa Nicole idag :D
Ikväll så ska jag rida för åsa och jag hoppas att programmet sitter rätt och sitter kvar i min skalle. Hoppas jag får hjälp med formen för nelly har blivit jätteful igen :-( Hon var helt okej ett tag, tillochmed i traven, men nu BLÄ
Isabelle har blivit dålig på att blogga, men när hon väl bloggar så är det myyyycket text o bilder!

Hejhej

2011-03-27 @ 20:35:06
Innan jag går och läser, några bilder från idag
Bamse
Ett mycket vackert djur
Bombade på med bilder på rådjuren xD fick en massa böcker och filmer idag, gissa varför. Det kommer ni inte få veta! Nu ska jag läsa/rtitta på film

förlåt förlåt förlåt

2011-03-27 @ 20:19:07

hej
förlåt att jag inte har bloggat idag värkligen förlåt förlåt
men iaf så var jag och min lillasyster hos kitty idag.   och skulle vi gå och byta om och du ville linn ha bara tights på sig men då sa jag det kommer bli för kalt och du kommer klämma dig i stig lädrerna men då satt hon väl på sig ett par ridbyxor så då gick vi till  stallet och jag mockade och då ville linn gå och hämmta kitty själv men då sa jag tänk om hon dra elr att du tar i stängslet men vänta på mig och sen kan vi hämmta kitty men linn ba nnnneeeeejjjj och då sa jag men soppa stallgången då och då gjorde hon det medans jag mockade. sen hämtade vi kitty och då tog jag lite bilder och sen stog linn och borstade kitty medans jag fixade dagens outfit och jag sadlade lindade och tränsade och då när vi skulle gå ut och rida så ringde mamma om vi va klara men då sa jag vi ska pricis ut och rida men när jag la på så sa linn att hon skulle säga en sak och att hennes väst va förliten men då hörde mamma det och då ringde hon upp och då fick linn prata med mamma och hon sa att hon ville hem men då la jag på men gissa vem som kom när linn och jag skulle ut och rida då kom mamma så då sa linn nu ska jag hem och jag vart JÄTTE JÄTTE arg på henne fr jag hadde ju tängt att jag skulle fota henne och kitty men då fick jag rida istället. men då iaf idag red jag ut ibörjan va hon så himmla seg ibörjan skrittade jag i 10-15 min och idag travade jag också hon va så himmla het då och efter jag hadde travat och jag filmade lite också :D
men det blev tyvär inga bilder när jag rider idag me :'( men andra bilder :D
och här kommer bilderna :D:D




inte en liten påse havre x)








































59 bilder tottalt x)








Herregud

2011-03-27 @ 19:52:42
Hejsan, nu har man gjort allting man ska göra. Videor finns från stallet och en maaaaaaaassa bilder :D:D:D
Det gick helt okej att rida. Jag fick typ nå energikick och va allmänt störd ett tag, och det finns det minsann film på!
Haha, sen när vi kom hem så var Petra (min kusin) här och skulle marknads föra någon damsugare och blablabla lite bilder iallafall, för en bild säger mer än tusen ord?
Juvasen
Dea
Käre Alba xD
Mamma skulle mjuka upp henne:D

JIPPIEEEEEEEE

2011-03-27 @ 10:37:14
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
YES, när jag öppnade mailen fann jag ett positivt mail från ingen mindre än AUD :)♥♥♥♥♥
Jippeeeeee, men mera får ni inte veta, inte riktigt ännu.
Och vi är typ anmälda till Lurbo nu, vi ska anmäla på tisdag eftersom att pengarna som vi la in visas då och blablabla.
Idag ska jag rida och så ska jag ju naturligtvis fota. Mamma ska hjälpa mig med lite tips inför tävlingen på söndag :)
JIHOOOO måste bara läsa auds mail en gång till! :D

Mums!

2011-03-26 @ 20:00:55
Idag när jag red så kände jag mig jättesjuk, så jag tog inte allt för stora stider med Nelly.
Jag försökte att få henne mjuk (vilket jag inte lyckades särskillt bra med) och sen så tränade jag på Lätt C:1
Det gick bra, Nelly var inte speciellt mjuk, men jag kan programmet utantill och hon var liite eftergiven iallafall:D
Sen så när vi gick ut ur ridhuset så hörde Nelly någonting så hon sträckte på sig och spetsade öronen. Då blev det riiiktigt snygga bilder som jag naturligtvis kommer att bjuda på.
---------------------
Idag så var det jag som lagade kvällsmaten, och det gjorde jag eftersom att jag har i hemkunskapsläxa att laga en måltid med sallad. Och det gjorde man minsann. Det blev oxfilé med gorgonsola (stav?!) sås till, så JÄVLA gott!
Ikväll blir det väl körslaget med min såkallade familj. PÖSS
Bilderna från idag:
Tosca i hagen
Nike
Nelly gömmer sig bland alla hästar
Nelly

Igår när jag var hos kirsthi

2011-03-26 @ 17:36:00

hej!
Igår va jag me Jojjo (Johanna) vi åkte till Kirsthi och jag bytte om tog fram sadel träns borstar m.m och sen så kom jennifer och sa att kirsthi var ganska ömfotad så bestämde jag mig för att hon fick stå så vi borstade bara henne medans jojjo gav kirsthi godis :) men jag tog nåra bilder så dom kommer här nu :D




hajen

mio mario

mio mario

mia-maya

travare

mio mario

söta göta



mia maya

mio-mario

hajen

mia-maya

jojjo-kirsthi

jag kirsthi

kirsthi


travare

kirsthi

nu har kirsthi detta täckt på sig x)

jag kirsthi

kirsthi


Stallet nästa

2011-03-26 @ 13:01:05
Nu ska man till stallet alderles stax! idag SKA jag fota och troligtvis rida i ridhuset.
Jag mår mycket bättre nu :D Ha det bäst så får ni en massa bilder sen! :)
stina & tosca i höstas

God förmiddag

2011-03-26 @ 10:04:10
Igårkväll blev jag väldigt trött och fick superont i halsen liksom tjock i halsen, så nu är man sjuk också!
Det blir nog av att åka till stallet iallafall eftersom att Nelly måste ridas/motioneras + att jag måste jobba med formen och dressyrprogrammet!
Igår skrev jag ett tidsinställt inlägg till på måndag ska göra flera till på tisdag onsdag o torsdag! Hoppas jag blir frisk så att jag kan rida för åsa på måndag. Nu ska jag göra en film på movie maker som kommer att läggas upp här, sen så ska jag lägga ut en massa gamla på nelly och mig också!

Hej Hoppsan

2011-03-26 @ 09:50:09

Hej

Sorry att jag inte bloggade igår för jag va med kompis och hadde fult upp men idag ska jag rida så då blir det bilder och videosar :D igår blev det inget ridning för kitty var jätte ömfotad :( så då borstade jag henne bara men nu ska jag ut och göra något hej då :)



Nu vet jag

2011-03-25 @ 19:13:09
Nu vet jag hur man lägger in filmer, så nu ska jag bomba Youtube med filmer och sedan bomba bloggen med dom :D
Gamla på mig och nelly osv!
Nu ska jag skriva superlånga inlägg.
Det känns som om att jag har feber :(
Isabelle har inte bloggat? :O

Hemma från skolan

2011-03-25 @ 15:42:07
Jaa, nu är det helg! *pust* superduperjätteskönt!
I våran skola så ska vi ha "talangtävling" och idag var det audition till det, det gick på våran träslöjd men ändå!
Alice var med och sjöng
AK (som vi kallar honom Viktor anderson Karlson) en kille från våran klass var med och körde skedskytte (detdär från minuten ni vet) och han var bra :D Han e verkligen talangfull, han kan ALLT xD
Och jag, rahel och nicole sjöng "Skaffa en annan tjej" från lilla melodifestivalen 2009
Vi sjöng bara med i refrängen, sen så ska vi dansa (om vi går vidare) aaaahh F A N vad bra Nicole är på och sjunga♥
Idag så rider Lilla söta Alba Nelly, dom skulle typ rida ut? det behöver hon
Ikväll får vi besök, kommer antagligen snacka med Gabbe på skype hela kvällen känner för det.
Nu lyssnar jag på spotify Lilla Melodifestivals låtarna från 2009 :D ÄGER
Nu ska jag förbereda LÅÅÅÅNGA inlägg:D:D:D:D Och måååånga crazy videosar !



En funderare...?

2011-03-25 @ 07:15:07
Okej jag har tänkt på det ett tag
Jenny säger : "tänk på vad du skriver linnea vem som hellst kan se detta" Vem är denna Jenny?
Hedvig om Normal?! Jag kan visa dig någon gång:)
TACK :D

Fredag igen då!

2011-03-25 @ 07:11:32
Igår gick det ingebra alls:/
Först var Lena (Bredberg)  en halvtimme försenad, då hade jag redan ridit i en timme för jag skrittade fram tidigt. Hon pressade nelly och mig att galoppera jättefort för att få plats med tre galoppsprång mellan ett par bommar. *suck* sen började hon smacka och då fick nelly spel så hon sprang asfort över och snubblade på bommen.
Sen så ville jag verkligen inte hoppa, hon satte upp höga hinder i början. Jag var jättetrött och Nelly var också trött så ja gick ner. Nu får jag inte hoppa för MARIA (bredberg) överhuvud taget för pappa är förbannad.
Idag så ska jag inte rida utan alba ska det så jag kommer att skriva en hel del långa (tidsinställda) inlägg till veckan därpå, vad sägs om:
•Hur jag och Isabelle träffades

•Min ridhistoria, vart jag började!

•Karlshem (kanske inte så intressant för er. Stället där jag hyr nelly ifrån, Aud har UNDERBARA ridläger)

•Mina bästa vänner (kanske inte heller så intressant för er men...)

Jaa, allt är ju somsagt inte intressant, men jag hoppas att ni läser iallafall!


Äntligen fredag då :D

2011-03-25 @ 07:00:23

hej
Isag är det äntliigen fredag då idag ska jag rida , städa sadekommare , mocka , städa lite i stallet men sisst och inte minst fota som en galning XD men idag ska jag skritta kitty och se om han käns bra men slutet på nästa elr börjag på näst nästa vecka då kanske jag skan börja trava jag vill inta börjag trava hastigt elr vad man ska säga för jag skrittade kitty igår iaf som ni kanske inte vet men det blev tyvär inga bilder :/ och då när jag skrittade henne så va hon lita lita öm i vänstra hove men förövrigt kändes hon fin och fräch i hoven men som sakt det kommer bilder ikväll och videosar :D





Hiss / Diss

2011-03-24 @ 16:43:00

         här e nåra schabrak som e från hööks




för migg blir det ett stort hiss jag tycker dom e fina , snygga färger :D









vad tycker ni Hiss / Diss?? :)





åååå så mycket att hinna med

2011-03-24 @ 16:32:45
Igår så tog jag exakt en bild när jag var i stallet och den var inte äns på hästen.
Det gick ju sådär och rida. Jag började med och rida fram eller hann knappt göra det innan stina sa att hon blev trött ¨på att Lucy var så pigg, då frågade jag om hon ville rida min segpropp o det ville hon så det fick hon. Stina har en AAAAAAAAAASKÖN ny sadel så den fick man sitta i, lucy har blivit grymt fin må ni tro! Sen så pallade inte stina rida min lilla luriga ponny så då red jag. I början var hon seg och ville inte gå i form men på slutet då var hon fin må ni tro! Sen så skulle jag och hedvig skritta av runt paddocken. När jag skulle sitta upp efter att jag hade hoppat av och öppnat o stängt ridhusdörren så blev nelly skiiträdd för nåt -.-
Skolan sög idag som vanligt, vi tittade på en jättebra faktafilm om nån konstnär i holland, mannen som berättade allt bratade väldigt låååångsamt och hade låg och mörk röst, så vi satt där och gäspade ikapp till filmen.
Jag ska ju hoppa idag också Jippieee! Ska kämpa lika hårt och lika väl som förra gången men idag så är vi ju alla (5 st) och vi var bara 3 st förra gången :O Aja hoppas *elakt* att någon inte är med! :O
Nu ska jag klä på mig ridkläder o packa det som ska med :
Mobiltelefonen & mobilstrumpa
Kamera &   fodral
Förvänta er inget inlägg senare, jag kommer nog inte hinna, men hoppas!

ingen ridning!

2011-03-24 @ 15:58:39

hej
det blev ingen ridning idag tyvär men jag ska rida imorron :D







skola (Ute tugg)

2011-03-24 @ 07:22:02
hej
isag har jag ute tugg det är när man är ute och lagar mat också ute men idag ska jag skritta kitty så det kanske kommer bilder men det bror på om jag har en fotograf :)  men jag tänkte ha lila outfit så det kommer bilder , outfits och kanske nån video :D  ha det så bra





Outfit

2011-03-23 @ 20:19:16

en liten slarvig outfit men iaf här e det :)






















Normal?!

2011-03-23 @ 16:52:39
Okej igår gjorde jag en till video, men hur lägger man in videosarna på bloggen så att man kan se dom direkt här?
http://www.youtube.com/watch?v=2a4DuAzSyjQ

Hemma från skolan

2011-03-23 @ 15:51:01
Nu är jag hemma från skolan!
Idag ska jag rida nelly och bilder eventuell film kommer!
Idag så har man haft tråk skola och jag (ups) glömde idrottskläderna hemma ...
Haha jag gillar och sitta på folks axlar, de e super kuul!
Sen har det inte hänt så mycket mera, snackar med Isabelle nu och hon typ gosar med hennes älskade katt gösta En favoritbild:
Det kommer flera "fin fotningar" snart när snön har smält bort, sedan flera i sommar! :)

video från igår x)

2011-03-23 @ 14:25:24
ida var bara inte lite uppspelt xD

http://www.youtube.com/watch?v=FUExrPJbCV4&feature=related




Jahapp

2011-03-23 @ 07:01:37
Idag så ska jag rida nelly, och det blir nog att rida igenom henne i ridhuset. Imorgon är det hoppträning och jag ska kämpa lika väl som förra gången. :D
Idag i skolan är det Jumpa FAN måste packa, eller så glömmer man det ..... :O
Hehe nu fick ju jag en idé. Jag läser världens bästa bok, *** ** ****** heter den.
Tar med kameran och så får vi hoppas på några fina bilder! På fredag (om jag ska rida då) så tänkte jag kanske rida ut, får tjata på Hedvig.
Syns!
PS inget långt inlägg idag :(

skola!

2011-03-23 @ 06:45:24
hej!
igår satt jag klockan på  06.15 men jag skulle ha satt den på 06.45 så jag går upp och klär på mig och har ingen aning om att klockan e alldeles förtidigt men då när jag klär på mig så går alarmet igång och då ser jag att klockan e 06.20 men då sa jag till mamma då kanske jag inte missar bussen iaf xD. men idag händer det inte något specielt sak åka hem med lillasyster linn och hon ska ha med sig en kompis som heter svea och hon e skit dryg -.- men jag ska fota lite ute bilder idag och då kommer bilderna idag förmodligen :)








Oooh

2011-03-22 @ 20:44:19
Gjorde ännu än damp film, någon som är intresserad? :O<3

DagensRidpass

2011-03-22 @ 19:54:30



Hej!
idag red jag Kirsthi och ida gick.
jag red ungefär 15-20 minuter idag det gick bra när vi red så sa jag till ida kolla en hund på åkern och då gick ida till den men den sprang typ runt ida och mig och kirsthi men så sa jag till ida sätt dig på huk och ropa på den och då kom den men den trodde typ att vi va ägarna typ xD och den var helt koko men reassade
rund och typ attakerade mig och kitty men när vi skulle gå hem så typ sprang den efter oss men då sa jag till ida vi bara går och inte pratar hed hunden och tillslut gick den hem till sig men kitty fick lite tokspel och började bocka och tok galopperade



och här kommer bilderna..

















Dagens Outfit..




JAG

Hjälm: marin blå John Whitaker hjälm

Väst: Vanlig svart väst

Mungktröja: vanlig H&M tröja

Ridbyxor:vanliga svarta ridbyxor

Ridskor: svarta ridskor med stålhätta

shaps:svarta hööks shaps

ridvantar: vanliga blåa fleecvantar

KIRSTHI

Sadel:pessoa hoppsadel

träns rosa svart träns från hööks

schabrak:rosa med texten kirsthi

benlindor: rosa benlindor som e från ponnyprakt

padd:en vit från karlssons

stigbyglar svarta plast stigbyglar från hööks





 


Gud vilken dag

2011-03-22 @ 19:17:57
Gud, jag är en ond person, men det tar vi sen nu till dagen:
Idag så var jag i skolan och vi tittade på musikal Hairspray - ÄÄÄGER<3
Sen så åkte man buss hem, det ända som är roligt med skolan. Underbaraste Nicole var tillbaka till skolan idag, det var nämligen så att hon hade hög feber när hon var borta:/
Sen så har jag vart hos emil, vi typ spelade tvspel och åt nudlar! Vi hann inte gå ner till stallet:O
Nu så tränar jag (ÅTERIGEN) på dressyrprogrammet och VILL HA SVAR FRÅN AUD, vänta 2 nya meddelanden MÅSTE KOLLAS!
Neeeej det var bara nå skräp mejl "nu är våren här linnéa" och ett tummen upp mail "Din lokala ryttarlicens för år 2011 är betald" Yippie ♥
Men inget mail från aud:(
Nu sitter jag och diskuterar med Isabelle, BESLUTSÅNGEST. Nyss fick jag välja mellan Gabbe och Isabelle (vem jag skulle snacka med) då valde jag isabelle, gud vad elak jag är :( Känner mig dum i huve :(
PS en lärare kom på oss att Hannes sundén har skapat en grupp på facebook "vi som HATAR MAGGAN" aaah att dom ska snoka i allt. Nu känner jag mig tråkig, vilken dag ska alba få rida nelly? vad tycker ni? fredag lördag eller söndag. Mohahaha, jag vill rida henne dagen efter hoppningen "(fredag) men om hon tar fredag så får jag heeela helgen :D Får se hejdå sötnosar, imorrn blire rida, slänger upp ett till inlägg senare ikväll, om nå skojjsitt!

Hur Nelly och jag har utvecklats

2011-03-22 @ 12:00:00
I början när vi tog hem henne red vi mest ut, Nelly tycker att det är jätteskönt och lufsa i skogen så det var en bra start. Sen när vi började rida i ridhuset mer och mer så gick det bra till en början - att bara åka runt. Sen ville mamma ha lektioner för mig och då orkade jag verkligen inte! Det gick sååååååhäääär dåligt. Sen (när denise fortfarande red Juvas och vi umgicks mycket med familjen Lind) så en dag fick jag en lektion av Lotta Lind, då var det som om att vi började förstå varann. Om nelly inte lyssnade när jag skänklade henne en gång så var det pang på med spöt! Vi tog också fram bommar och satte upp dom på olika avstånd och höjder så att hon tränade dom musklerna. Bara man tog fram en bom så blev det fart på henne. Sen så brukade jag också tex trava på en långsida, då stog mamma brevid och smackade och viftade med en piska. SHIIIT vad hon sprang då. Sen om mamma var liite framför Nelly kastade hon sig och jag var nära på och åka av fleeeeeera gånger. Nelly galopperade orent och var allmänt seg, då började vi förstå att någonting var fel. En dag tog anna-carin ut sadelmakare, då fick hon kolla på Nelly också. Hennes sadel låg och tryckte på bogbladen och var alderles för trång i ryggen. Då så hittade mamma en begagnad Prestige hoppsadel som vi fick köpa för ett mycket bra pris och den reglerade vi så att den passade på nelly. Då så började hon bygga upp ryggmuskler och det håller hon fortfarande på med. Det gick fortfarande dåligt när jag red och jag red absolut inte mer än vad jag var tvungen till. Någonstans där kom Alba in och gjorde ett ännu sämra jobb med henne än vad jag gjorde i början. Det började gåbättre och bättre, jag kunde rida utan att bli besviken och hon började bli piggare och piggare. Jag började träna för lanslagsryttaren i fälttävlan Maria Bredberg och hon satte upp oss på alderles för höga höjder i början som vi vägrade på och jag stupade i backen. Även det gick dåligt tills nu när det börjar gå framåt. PÅ jullovet fick jag också rida kurs för Åsa Nordström och dåå dådådådådådå!
Då lärde vi henne att gå dit jag ville och fråga om att göra en volt större istället för mindre - hon fick lära sig att sluta tränga. Sen gjorde vi en lektion och då släppte allt. Hon började gå i form och jag lärde mig att fatta att hon bara vill komma undan hela tiden. Sen är vi där vi är nu. Nelly går i form men man får kämpa sig till det.
I hoppningen så handlar det mest om min inställning, fast de e klart det gör det ju i dressyren också.
Ett tag när nelly gick oerhört dåligt så fick Nadja sitta upp på henne
En bild från när vi badade Nelly hon var verkligen såhääääär smutsig, sen klippte vi henne också.
En bild från januari dethär året när vi kom nolla på clearround seriehoppningen
En allmänt surig bild på en omusklad nelly

hej.

2011-03-22 @ 07:42:46
hej
snart ska jag till skolan men jag ska rida idag så då kommer det bilder när jag rider och vidosar :)









Broottooooom

2011-03-22 @ 07:13:31
USCH nu har jag brottom men bara för att ni ska veta att jag lever skickar jag upp ett inlägg! Idag vilar nelly, tjingeling

Hiss / Diss

2011-03-21 @ 20:16:57

hej nu ska jag göra ett inlägg igen om Hiss / Diss


Dom här schabraken finns på http://www.hooks.se det finns i storlekarna Ponny och full och dom kostar 349
det blr HISS för mig för jag tycker dom e stilrena ,snygga färger och men typ för att det är en mitall plattan nere i hörnet. men jag  kanskekan tycka att dom e lite dyra :/



men vad tycker ni Hiss / Diss








Åsa träning

2011-03-21 @ 19:43:58
TJAAAAAA :D
Hann jag blogga imorse?
Nu gör jag iaf det. Det gick jättebra att rida, vi tränade på att svänga jättemycket och byta gångarter fort.
Sen tränade vi litegranna på programmet också och det gick jättebra, men jag tänkte mest på vägen inte formen o så. Jag fick i läxa att träna som en riktig TOOOOOOK på programmet så jag kunde det som rinnande vatten till nästa måndag. Imorgon står Nelly och jag hårdtränar på alla läxor som jag har
*programmet
*engelska
*svenska
*skriva brev till aud
* fixa ryttarlicens
SHIIIT aja nu måste jag göra något av det ovanstående tjingeling sålänge
PSSSST, det gör absolut inget om någon gästbloggar!

Hiss / Diss

2011-03-21 @ 18:22:27

Dom här schabraken är från http://www.hooks.se dom finns i storlekarna ponny och full och priset är på 229:-

det blir HISS för migg för dom e snygga men liknar den gammla modelen men kanske lite dyra och i färgmässigt så e alla snygga förutom den gröna skulle alldrig köpa den men det är ju bara jag med du kanske tycker det är fint men jag vill ha det marin elr de bruna isf


här e schabraken








Vad tycker du Hiss / Diss??







Outfit

2011-03-21 @ 17:22:02

Hej!
tängte göra lite outfit och här kommer det första




en till



en till








jag vart nöjd med dom :D






Hemma från skolan!

2011-03-21 @ 15:00:10

Hej!

Är hemma från skolan närjag hämtade min lillasyster så sjöng dom manboy xD
dom e inte bara lite efter ,haha x) men idag hadde jag bild och sen håller jag ,malin och maja på med att göra ett eget land i skolan :) men nu ska jag fota lite ute bilder och bilderna kommer sen :D

ha det så bra



Historian om mig och Nelly

2011-03-21 @ 13:00:00
Nu sitter jag antagligen i skolan och jobbar något urtråkigt ämne, men för att ni ska få uppdatering så kör jag på ett tidsinställt inlägg.
SÅ BÖRJADE ALLT
Min dåvarande bästa vän Charlott Häggman Otzhen skulle åka på ett såkallat " riktigt ridläger " ett övernattningsläger. Det ända läger som vi båda kunde gå på var ett 6-dagarsläger, så det fick det.
Innan man får en fast häst som man ska ha hela lägret så får man provrida en häst. Jag fick provrida Nelly och Renaldo men jag Fick Fogerty. Hela lägret gick och det var en tjej som hette Agnes (tror jag) som hade Nelly på lägret. Hon kunde inte rida och Nelly blev inte riden på hela lägret eftersom att Agnes åkte häst. Jag kommer ihåg att vi skulle få hoppa lite högre då så red hon på helt fel sätt så att nelly stannade och hon for av.
Efter lägret så spånade vi på att hyra Fogerty men när vi ringde för att bestämma tid om provridningen så var det så att han redan var uthyrd.
Det gick ett bra tag sen så anmälde vi mig till hoppläger på Karlshem. Då fick vi önska hästar och jag önskade nelly. Jag fick inte henne utan en annan tjej som inte kunde rida - Matilda fick rida henne. Det gick väl okej men hon åkte häst, jag tror inte att hon åkte av nelly någon gång. Jag fick en söt liten b-ponnyvalack vid namn Comet. En hopplektion fick jag hoppa Nelly och det gick super. Aud (hon som driver Karlshem) uppfattade mamma som om att vi KANSKE skulle hyra häst så när det var provridnings dag så fick jag provrida nelly. Då var hon hyffsatt mjuk (alltså seg mjuk om någon förståg om man höll och kämpade så gick hon ner långsamt) men HUUUUUUUUUUUUUUR seg som hellst! Sen så när pappa kom och hämtade mig så fick jag vara kvar långt efter att alla hade åkt och provrida Nelly. (Jag har en del filmer från det som jag skulle kunna lägga upp) då så var hon såååå seg så när man kollar på filmerna så sitter man och smackar.Det var som om man red i seg kola, USCH!
Sen så snackade vi väldigt mycket hemma och vi funderade och bestämde oss för att åka och privrida. Då hängde mamma med och det blev succé (jag har bilder från det) jag provred och mamma tyckte det såg bra ut så vi skrev på kontraktet och fick veta att Nelly egentligen heter Charlott. Vi bestämde att vi skulle hämta henne fredagen den 1 oktober (jag hade studiedag) men vi var tvungna att hämta henne sent på kvällen. Redan lördagen därpå så fick hon gå ut i hagen med sin hagkompis Nova.
Sen har jag ett till minne.... Första dagen red vi ut. Mazze levde fortfarande och vi red förbi deras sommarhage.
Hedvig står och myser i hagen med honom men Julius är närgången. När Julius såg nelly så travade han brevid oss ända ner till hagens slut.
Bild från ridlägret på Karlshem Sommaren 2010
Bild från Hopplägret Hösten 2010
Bild från sista provridningen Hösten 2010
Bild på Nelly och mig när vi hade skrivit under kontraktet Hösten 2010
Nelly i hagen första gången Hösten 2010

Godmorgon!

2011-03-21 @ 07:31:39
Hej!
Idag Händer det inget specielt ska åka hem somvanligt slutar halv 2 och ska fixa filmerna
men idag har jag Bild :D det är ganska roligt :D
jag hoppas att kirsthi blev ömfotad när jag skritade henne igår.
Ha det så bra!







Skola-.-

2011-03-21 @ 07:11:58
Idag är det somvanligt tråkskola:(
Vi har typ världens sämsta vikarie MAGGAN:@
På morgonen på frukosten här hemma hos mig snackade vi om skolarbetet och eftersom att vi få ha vikarie så ofta och alla har olika regler, + att det blir jättemkt disskutioner det gör att vi inte får så himla mkt gjort! :(
Idag ska dom hämta Juvas<3 hoppas allt är väl med honom. Jag kommer kanske att få skritta honom i bara grimma sen eftersom att tränset stöter emot där dom har opererat.
Det blir ridning för Åsa också, vi ska träna på programmet, kan TYP allt nu. :D
Kolla noga här:
'
Kirsthi
Nelly
LIKADANTTRÄNS^^ xD

Ridning V.12

2011-03-20 @ 21:44:57

                                 









Min eftermiddags underhållning

2011-03-20 @ 19:50:07
Alltså alla bara måste kolla, det tog faktiskt rätt lång tid att göra!
Nu är det faktiskt så att den är rätt rolig!

http://www.youtube.com/watch?v=frlFjEljuKI

Dagens Ridpass

2011-03-20 @ 18:20:54

Hej!
i dag red jag ungefär 20 min men när jag red så kändes Kirsthi spänd , tittig och hård i munnen men efter en stund så blev hon avslappnad men hon var jätte seg men när vi vände hemmåt så blev hon het och spänd
och när vi var nästan var framme så fick hon försig att hon var rädd för bilar så att hon bockade och galopperade nåra steg men men så e hon hon kan bli rädd för allting.det blir inga bilder när jag rider men på Kirsthi och en elr två videosar men videosarna kommer isf ikväll elr imorron.




Kirsthi

Kirsthi

Kirsthi


Kirsthi

Kirsthi


Kirsthi


Kirsthi


mia-maya

Kirsthi

Kirsthi


Kirsthi


Kirsthi


Kirsthi


Kirsthi


Kirsthi



katter


jag


mia-maya


Kirsthi



Kirsthi



Kirsthi

Kirsthi

kirsthi

mia-maya

mia-maya

kirsthi


kirsthi



kirsthi

kirsthi


kirsthi


kirsthi


söta göta
DAGENS OUTFIT..




Hjälm:Marin blåc ohn Whitaker hjälm

Tröja:Vanlig H&M tröja

Väst:Vanlig Svart Väst

Ridbyxor: Vanliga svarta ridbyxor

chaps: Hööks Chaps

Ridskor: Nåra Ridskor Med tålhetta






Träns: Rider's Company med guldklinkers

Benskydd: marinblåa BR fram benskydd

Sadel:Passoa Hoppsadel

Schabrak:vitt okänt schabrak

Padd: vit karlsons padd

Sadelgjord: rosa hööks gjord


Vad tycker ni?

2011-03-20 @ 16:01:00
Vad säger ni ska vi ändra?

Herremingud

2011-03-20 @ 14:51:35
Ibland drivs jag till vansinne - av det förflutna


FINEST FABLE




Jag saknar dig

Tjejen som rider honom nu's blogg
http://nneeuu.blogg.se/index.html



Tänk att snart kommer det att vara Nelly jag saknar
NEJ INTE TÄNKA SÅ



SvartVitt

2011-03-20 @ 14:15:57
Nu åker jag till Kirsthi. Det blir till att bara skritta och mysa idag också!
Jag får låna mammas ägiga kamera så det blir bildbomb när jag kommer hem igen.
Idag tänkte jag ha Svartvitt tema.
Det är såå fint väder så jag är nog i stallet en bra stund
Ni får en bild på mig och Kirsthi från en tävling:

Lätt c:1

2011-03-20 @ 13:57:31
Söndagen den 3:dje April har Lurbo RK dressyrtävling för ponny och jag ska vara med och tävla Lätt C:1 på Nelly:)
Håller på att lära mig programmet nu och det går rätt bra! :D
Imorgon ska jag träna på programmet med Åsa, hoppas det går bra!
Tjingeling

Just nu

2011-03-20 @ 11:58:03
Det verkar typ inte bli någon Emil eftersom att han aldrig kommer hem -.-
Just nu snackar jag med Issa och fixar en massa intressanta tidsinställda inlägg, vad sägs om
♥Nellys och Min Historia
♥Nellys och min Utveckling
♥Hur jag och Isabelle träffades
hoppas att ni kommer läsa mina kreativa inlägg!
Nu ska jag fortsätta med det och ringa till Emil!

Hej!

2011-03-20 @ 11:43:43

Hej!
idag ska jag kanske rida kirsthi men jag vet inte men iaf ska jag dit och borsta på henne eftersom det är så fint väder. har vart ute lite nyss. och pappa har laddat hem NEVER SAY NEVER (stavning) så den ska jag se idag :D
just nu sitter jag 'och äter korv och sackar med linnea ,hehe x) och mamma åkte till italien i osdags och kommer hem om en timme. ha det så bra så länge :)




Godmorgon

2011-03-20 @ 10:34:43
Eller ja god förmiddag!
Idag har man inga speciella planer eller jo, kanske (om han kommer hem någon gång) så ska jag vara med Emil ja alltså superstjärnan Emil Holm x'D ( Förlåt Isabelle men jag fick faktiskt inte åka ända till fjärdhundra för mamma pallade inte sjutsa mig.:()
Alba tar hand om Nelly idag och om hon inte borstar ur skydden/putsar eller låter bli att lägga in två ton halm i boxen så får hon faktiskt bara rida nelly någongång ibland när vi behöver hjälp. Det lutar åt det eftersom att hon är så slarvig. Alba står liksom och borstar i typ två timmar före o efter o sen säger hon "jag hann inte putsa". När man frågar vad hon har gjort nr hon har ridit säger hon bara "jag red". Förra gången (i onsdags) så skulle hon ta det lungt för Nelly var nyskodd, men nej alla gångarter va det och inte en sekund kortare än vanligt. Jag ifrågasatte henne och hon sa "vi galopperade inte så mycket" ASSÅ SHIIIIIT -.-
Hehe det blev en lång text, men nu får Emil ta och komma hem så jag kan vara med honom o hans söta familj!
Vad ska ni göra idag? Hur när var liksom?

Jag funderar faktiskt på att göra någonting roligt inte typ "hiss eller diss" det är uttjatat, men någonting roligt någonting unikt. Förslag?

Här bjuder världens finaste Hedvig och Nelly på en jättefin bild♥



Körslaget

2011-03-19 @ 21:03:42
Tjenare - igen nu har man ätit mat (ett bra tag sen) o efterrätt. Och för tillfället tittar man på körslaget och proppar i sig godis! Snackar med Isabelle gör man också. Idag är det fullmåne och månen är 46000 mil närmare jorden än vad den brukar vara, så jag fotade den, och jag lägger ut bilderna här alderles strax. Idag så såg jag en skugga av att någonting fladdrade mot ett av fönstren i stallet, det var en fjäril.
Haha Stenålder Bronsålder Järnålder Mamma o pappa trodde feeeeeel xD

Postad av: Lejon

2011-03-19 @ 19:13:27
Vilken fin blogg du har ^^
Ursäkta men vi är två?

Ridpass o bilder

2011-03-19 @ 19:06:04
Tja igen, idag gick det väl okej att rida. Pappa gick med och fotade när jag tog "Nynäs runt".
När man har gått förbi Allén och en bit bort, så kommer det en kurva och efter kurvan en backe och i backen var det glansis, så nelly gled och så hoppade jag av henne då gick hon nästan omkull när jag skulle gå till kanten där det inte var lika mycket is. Iallafall sen så kommer man till gräsbanan och då satt jag upp igen och galopperade där. Då fotade pappa och det blev en del schyssta bilder. Sen red jag i ridhuset, det gick inte så bra jag tränar på formen och hon tar hela tiden upp sitt huve-.-
Då så red jag barbacka och då gick det mycket bättre, jag rår ju om henne bättre då.
Sen kom hedvig upp till ridhuset och då var jag i princip färdig så efter ett tag sadlade jag och gick ner till stallet.
HERREGUD vad hon fäller nu, det låg i stora högar när jag var halvvägs. Sandra ska tävla på söndag så hon ska få låna min padd, men jag glömde att ta loss den och lägga den så hon kunde ta det :(
Hoppas att alla har det bäst, själv ska jag äta äcklig mat ikväll och äta maaaaaaaaaaasssa godis och sitta vid datan! Ska försöka få en viss Tove Nilsson att gästblogga också.
(OBS vissa bilder är konstiga)
Bilder från idag:
Nyaste tillskottet i stallet
Cassi den jäveln xD Hon typ tittade på mig, och jag skulle gå förbi henne då ramlade jag o blev dyblöt om knäna:O
Sen blev min kamera blöt och fick ryck
Connie blev intresserad av mig
En söt ponny kom travandes mot mig också
Titta vad det står ut, det är gallor som nelly brukar få ibland, idag hade hon väldigt stora.
FAVVOBILDEN<3

Bilder från dagens ridpass :D

2011-03-19 @ 15:48:56


jag & kirsthi


Kirsthi

Kirsthi

Kirsthi

Kirsthi


Kirsthi



Kirsthi



Kirsthi

Kirsthi


Tovenilsson & kirsthi


Kirsthi



ToveNilsson & Kirsthi



Jag & Kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi

jag & kirsthi


jag & kirsthi


jag & kirsthi

min jw hjälm

jag & kirsthi



jag & kirsthi

jag & kirsthi

kirsthi



kirsthi

jag & kirsthi

mia-maya


jag & kirsthi

mia-maya

mia-maya

jag & kirsthi

mia-maya

mia-maya

kirsthi


tovenilsson & kirsthi





Dagens Ridpass.

2011-03-19 @ 14:53:22

Hej!
Kom presic kommit hem från Kirsthi.  
jag skrittade henne på ganska lång tygel ibörjan och sen jobbade jag henne och hon va jätte het :D  
ibörjan trodde vi att hon va halt när jag hadde skrittat henne några steg men jag fortsatt och sen blev hon bättre och bättre i hoven så sa jag till tove att hon bara va lite stel och lite ömfotad ibörjan men hon skötte sig väldigt bra ska nog skritta lite imorron tror jag elr på måndag.




Idag

2011-03-19 @ 09:52:23

Hej!

Idag Ska jag skritta kirsthi hon är hog jätte pigg för hon har inte gått på 3-4 veckor.
det kommer mycket bilder och outfits sen och kanske en liten video :)









Film?

2011-03-19 @ 09:31:05

Tjenare!
Idag ska man rida som vanligt, men vi kan inte rida ut eftersom att Nelly skoddes i onsdags och då var det ingen snö så dom tog bort snösulorna.
Så ska nog troligen rida igenom henne ordentligt i ridhuset. Då kan jag kolla om någon har lust att filma...
Eller så sätter jag bara på filmen själv.
Igår så snöade det ju så in i norden så när jag skulle hämta nelly så kom hon mot mig och vi sprang in, hon såg ut som en dränkt katt. Hon hade också rejäla styltor så dom fick vi knacka loss.

I torsdags så var min kusins hund Berger (som jag kallar för bamse) ute hos farmor och farfar som bor ett par 12 meter ifrån oss, då gick jag upp och busade med honom. Ni kan få bilder från det för jag tog en hel del söta på honom! Sen ska jag också fixa lite mer med bloggen, nu sitter jag med pappas laptop brevid min fastaxD

BAMSE

Så nu i slutet fanns dom bästa bilderna men jag pallar inte lägga upp någe mera, Ni får grym update idag!


Bästa gången hittills

2011-03-18 @ 21:38:55
AAAAAAH!
Jag hopptränar på torsdagar och det gick verkligen superbra när jag tränade igår.
Jag bestämde mig för att Nelly skulle hoppa alla hinder och inte vägra så då hoppade hon.
Nelly var också mera framåt på framridningen än vad hon brukar vara så det var positivt.
Sen skulle vi hoppa övet ett hinder där Maria hade lagt en pressening i hindret men nelly hoppade utan att ens tveka♥
Sen hoppade vi bana och då gjorde vi lite kringelekrokar. Vi hoppade en linje på medellinjen, då första gången så skulle vi svänga höger för att hoppa titthindret och andra gången skulle vi svänga vänster och då trodde Nelly att vi skulle till höger igen och då svängde jag vänster och hon höger.
Sen tog jag några djupa andetag och sen sa jag glatt, "det går ju skiitbra ju!" BÄSTA GÅNGEN HITTILLS<3
Aaaah gash vad jag är stolt Efter det satt jag upp igen och tog sista hindret, sen tog jag om medellinjen och höger och då svängde hon rätt! :)

Skritta Kirsthi

2011-03-18 @ 21:14:07

Hej!

Idag har jag vart i skolan, tråk men vi fick muffins av lärarenxD

Imorgon så ska jag rida Kirsthi, eller ja skritta igång henne. Om ni inte vet det så har Kirsthi haft en hovböld så jag har inte kunnat rida henne på typ 3 - 4 veckor. Först trodde vi att hon bara var halt men det blev bara värre och värre så då kom veterinären ut till oss. Veterinären sa att hon skulle stå med bandage och värme saker i box 2-3 dagar . Men iallafall så är hon bra och det är jag superglad för! Om hon inte hade haft en hovböld då skulle vi vart tvugna till att åka till strömsholm och rönka henne och kontrollera. Imorgon ska jag ju bara skritta och det kommer bilder och en snygg matchande outfit då!


Första inlägget?!

2011-03-18 @ 20:37:44
Tjaba!
Då var headern insatt och jag måste bara fixa lite färger.
Webbar med Isabelle och ska skriva lite om min dag alderles strax!